top of page

''Een toegankelijk Grandcafe, met voor ieder wat wils''

- Eigengaar, Nico Mateovics -

Grandcafe 't hoofd is voor iedereen. Dat is precies wat we wilden toen we vijf jaar geleden begonnen, een toegankelijk Grandcafe met voor ieder wat wils, op een van de mooiste locaties van Maassluis. We hebben met z'n allen iets neergezet wat staat. Maar dat betekent niet dat we met z'n allen achterover moeten gaan leunen. Er zit nog zoveel meer in, we hebben plannen, willen het hier nog beter en gezelliger maken, maar het feit dat de mensen ons met zo velen tegelijk weten te vinden, geeft ons echt een goed gevoel. 

''We gaan voor goud''

- Eigenaar, Mitchell Mateovics - 

Ondernemer Mitchell Mateovics over het winnen van de Gouden Spatel voor het beste terras: “We zijn onwijs trots dat we deze titel mogen dragen dit jaar. We doen altijd ons uiterste best om het onze gasten op ons terras zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daarnaast is onze deelname aan het Goed Getapt programma ook belangrijk voor ons omdat we zo nog meer kwaliteit willen leveren en onze gasten extra tevreden willen stellen. Met deze prijs zijn wij als team niet alleen heel blij, maar het allerbelangrijkst: onze gasten ook!”

3da3f383-16cd-474a-b3b4-c31c80498e46.jpg

''Horeca is haar wereld'' 

- Bedrijfsleidster Sabrina -

Zeventien jaar was ze, toen ze begon te werken bij Restaurant de Ridderhof onder eigenaar Nico Mateovics, pas dan besef je wat het vak inhoudt. Via Zeezout en het kasteel van Rhoon, waar ze werkte met de bekende meester kok Ad Janssen, vertrok ze naar het Las Palmas van Herman den Blijker. Ze zijn pas tevreden als alles perfect is.
Dus ik had een goede basis. Twaalf jaar later belde Nico Mateovics of ik bedrijfsleidster wilde worden bij Grandcafe  't Hoofd. Ik voel me echt betrokken bij 't Hoofd. Als je ziet hoe we met z'n allen in korte tijd iets neer hebben gezet. Daar mogen we best trots op zijn. 

''Koken met passie'' 

- chefkok, Jordy Schoute - 

Mijn naam is Jordy Schoute, Sinds mei 2017 werkzaam als Chef bij Grandcafe 't Hoofd in Maassluis. Hiervoor heb ik veel ervaring opgedaan bij Restaurant de Ridderhof. Mijn doel is om samen met het team nieuwe gerechten te creëren met verse producten. En een volle zaak met leuke gasten die tevreden naar huis gaan.

bottom of page