hoofd-wit-bestek-ervoor.png
5.png

Groepsdiner


Gezellig dineren met een groot gezelschap. (vanaf 8 personen) Grand Café 't Hoofd is de perfecte locatie. We heten u graag van harte welkom.

Grote gezelschappen worden in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van zogenaamde keuzemenu’s.

Maar uiteraard is het ook mogelijk om met een groot gezelschap a la carte te dineren. We laten graag de keuze aan de gast.

 

Voordeel van een keuzemenu is dat er een vaste prijs wordt gerekend. U hebt keuze uit 3 prijsklassen.

 

Keuzemenu Elbe  € 29,50
Keuzemenu Furie  € 31,50
Keuzemenu Hudson € 35,00

Bekijk hier onze keuze menu's 

 

Indien u kiest voor een keuzemenu hoeft u uitsluitend door te geven welk menu c.q. prijsklasse u wilt gebruiken. Het menu geldt voor alle mensen van het gezelschap, kinderen of vegetariërs kunnen gebruik maken van de a la carte kaart. Op de avond presenteren we de gerechten op een klein kaartje. Uw gasten kunnen aan de hand hiervan hun keuze voor een gerecht doorgeven. 
Helaas is het niet mogelijk om gerechten van de diverse menu's te wisselen of andere wijzigingen aan te brengen.
Indien u  wilt reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer: 010-765 0342. Indien u vragen heeft,
zal de afdeling Reserveringen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Daarnaast kunt u ons contacten middels e-mail: info@grandcafethoofd.nl  Of u maakt gebruik van ons online-reserveringsformulier op onze homepage 

 

Belangrijk: Indien u online of per e-mail reserveert, willen we u verzoeken om dit minimaal 2 dagen van te voren te doen. Online reserveringen zijn slechts een aanvraag. Uw reservering is pas definitief, wanneer u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Informatie

Grand Café 't Hoofd in Maassluis. Onze horecagelegenheid biedt u alle aspecten van een ideale uitgaansgelegenheid: gastvrijheid, service, goede prijs-kwaliteit verhouding en heel veel sfeer. 

Openingstijden

Adres

Wij zijn geopend van
Zo t/m Do  10:00 - 22:00
Vrij en Za   10:00 - 01:00 

Grandcafe 't Hoofd
Burgemeester de Jonghkade 35
3143 CC Maassluis
Tel: 010 765 03 42 
E-mail: info@grandcafethoofd.nl

Social media

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Trip Advisor Social Icon