top of page
terras-600_edited.jpg

ARRANGEMENTEN

Gezellig dineren in een groot gezelschap of zin om even bij te kletsen met een heerlijke high tea? Grand Café 't Hoofd is de perfecte locatie. Wij weten u graag van harte welkom!

Verwen u zelf of een ander met een heerlijke gezellige High Tea. Bij onze High Tea serveren wij vele lekkernijen zoals; scones, muffins, cookies, brownies, churros met chocolade, sandwiches met zalm en kip, quiche lorraine en tapas brood met smeersels.

Zin in iets exclusiefs? Bereid onze high tea uit met

een heerlijk glas cava en een amuse.

Vanaf 12:00 is de keuken open! 

dessert2.JPG
high-wine.JPG

Even gezellig bijkletsen? Dan is onze High Wine het perfecte uitje! Wij ontvangen u graag met de zalm shasimi en de gamba's piri piri. Vervolgens zullen wij de yakitori, buikspek en een heerlijke gyoza mix serveren. Wij sluiten onze high wine af met een verrassing's dessert.

Wij zullen beginnen met bitterballen en kaasballen. Bij de volgende gang serveren wij heerlijke kibbeling en de tempura gamba's. Wij zullen de High Beer afsluiten met de krokante kip, yakitori saté en ribfingers.

PHOTO-2022-02-10-12-18-57 21_edited.jpg
high-gin2.JPG

Wij zullen starten met de tartaar van zalm en de gamba's piri piri. Bij de volgende gang serveren wij onze heerlijke yakitori saté en een proeverij van gyoza (kip, garnaal en vega). Als afsluiter serveren wij de nacho's

Grote gezelschappen worden in de gelegenheid gesteld om gebruik te maken van zogenaamde 'keuzemenu's'. Het voordeel van een
keuze menu is dat er een vaste prijs wordt gerekend. U heeft keuze uit drie prijsklassen.

Helaas is het niet mogelijk om gerechten van de diverse menu's te wisselen of andere wijzigingen aan te brengen. Indien u wilt reserveren kunt u contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. 

Belangrijk! Indien u online of per e-mail reserveert, willen we u verzoeken om dit minimaal twee dagen van te voren te doen. Online reserveringen zijn slechts een aanvraag. Uw reservering is pas definitief, wanneer u een bevestigingsmail van ons heeft ontvangen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

bottom of page